ponedjeljak, 27. srpnja 2015.

MODERNI LJUBAVNIK

(Znam da volite moje 'Moderne ljubavnice' čitati evo joj para teme pa da imamo i moderne ljubavnike, Iz moje skore knjige, Vaša Brigita) 

 Seks, seks, seks...Danas seks nije toliko nedostupan da se na njega sve troši iako se oko njega moglo bi se reći sve vrti. Ali ljudi više ulažu u to da sami budu seksi nego da isključivo seks plaćaju. 
Danas će 'sponzor' učiniti svoju 'sponzorušu' popularnom ali i on želi biti na takvome glasu. I to je ok, zar ne mislite tako? Nekada su muškarci toliko bili 'željni svega' ili su se voljeli praviti djecom pored svojih žena i prkositi im da im je sve sa strane bilo zanimljivije od nje pa su uletali ko muhe bez glave u sve i svašta i često nakon avantura dolazili kući praznih džepova sa teškom dotučenošću, pokunjeni. Koliko li je samo muškaraca bankrotiralo radi nekih 'kafanskih pjevačica' i ne samo njih (bez namjere uvrede ikoga!).
Danas muškarac drži do sebe. On se neće propiti zbog ljubavnice. Neće bankrotirati. Dapače! Samo će više raditi da može pokriti i ženu i nju. 
Baš zato što drži do sebe, on će i svojoj ženi priuštiti lijep život. Da, ne šalim se. I vjerujte mi to cijenim. Neću ulaziti sad u temu varanja i moraliziranja ali ako žena pored njega lijepo živi, zdrava je, dotjerana, ima sve...i njegovu ljubav i pažnju...to se cijeni više od onih starih primjera, kad su muževi bili svakoj dobri osim svojoj ženi. Od muškarca koji je loš i grub prema svojoj ženi 'se bježi kao od kuge'! .....
Danas muškarac ne gubi ugled radi žene. Nee. Danas muškarac brine o svom ugledu i o sebi samome. Isto vrijedi i za žene sa ljubavnicima. Naravno, pričamo o osviještenima na tom nivou.
Nekada se zbog malo uživanja sa strane gubilo sve, od novca do ugleda...danas, ako se dvoje nađe u toj temi na istoj razini, više ne pati nitko. Bar se takav dojam želi ostaviti. Jer danas pate samo oni koji na to ne gledaju upravo tako. Njima je potreban netko vjeran i odan kao što su i oni sami. Ovi prvi...shvaćaju igru i pametno ulažu u sve igrače. Ponajprije sebe. To je današnjica, svidjelo se nekome ili ne. Danas ne želiš ni histeričnog muža nit histeričnog ljubavnika. 

Danas prije svega želiš lijep život i onu/one osobe sa kojima ga možeš imati. Ostalo je nebitno. Danas su na dobroj cijeni, dobri muževi i dobri ljubavnici. 
(nastavak u knjizi)
... ljubi Vas Vaša Brigita!

Nema komentara:

Objavi komentar