nedjelja, 31. siječnja 2016.

Da li braku presudi bezvezna odjeća 'za po kući' ili 'ponašanje za po istoj' ?

(Odlomak iz nove kolumne, Vaša Brigita)

Koliko li ste često samo čuli kako se za manjak strasti u braku pa čak i raspad braka okrivljuje 'odjeća za po kući'?

Međutim, kada se 'ponašanje za po kući' izjednači sa 'odjećom za po kući' tada nastaju problemi u braku.
Bezveznu odjeću brak može preživjeti, ali najgore čovjekove osobine u istoj količini - NE.

'Moći biti ono što čovjek jeste' u braku nikako, ali nikako nije isključivo i isključivo ekskluzivno pokazivanje najgore verzije sebe partneru.

Brak nije mjesto gdje čovjek može pustiti 'debila' iz sebe da vlada. Dapače, to je mjesto gdje mu nikada, ali nikada ne smije to dopustiti.
...Samo su neki pogrešno naučeni pa tu lekciju onda na kraju skupo plate -tim istim brakom.

3 komentara:

  1. Pozdrav prijatelji, moje ime je Šefik Džaferović. Ja sam iz Sarajeva. Ovdje sam da širim dobre vijesti potrebitima. Bila sam depresivna kada me je supruga ostavila zbog drugog muškarca, jer sam tražila da prestanem s radom jer sam imala rak i ja sam pukla. Oduzela mi je jedinu kćer, pa mi je jedina opcija bila da umrem, pokušala sam je nazvati, ali ignorisala me, poslala sam joj tekstualne poruke i odjednom mi je odgovorila i rekla da je više ne zovem ili šaljem, pa ću jednog dana stupiti u kontakt sa moj prijatelj na Facebooku i objasnio sam mu svašta, a rekao mi je i da je imao iste probleme i prije toga, upoznao me s urokom za čaroliju zvanim Doctor osagiede, poslao mi je svoj lični e-mail i kontaktirao sam ga putem [doctorosagiede75@gmail.com] a on mi je brzo odgovorio objasnio sam mu svoje probleme i rekao mi je da se ne brinem da je to učinio za toliko mnogo ljudi koji nikada nisam vjerovao u čaroliju, ali prevario sam se da bih ga pokušao uvjeravao me 24 sata da baci čaroliju i izliječi me od raka i nađi mi bolji posao i odjednom mi je poslao lijekove za svoju bolest, uzeo sam ga samo 2 dana i bio sam slobodan. Sljedećeg dana nisam vjerovao svojim očima, neko je pokucao na moja vrata i nisam tog dana nikoga očekivala, odjednom je to bila moja žena rasplakala sam se i nisam mogla to podnijeti, molila sam se i tražila mi oproštenje, odmah sam dobila poziv od svoje kompanije u kojoj sam radila godinama, a promaknuta sam u mjesto direktora paragonske kompanije u SAD-u, molim vas da mi pomognete zahvaliti doktoru osagiede za obnavljajući sve što sam prije izgubio, molim vas da savjetujem svima kojima je potrebna pomoć da se jave liječniku osagiede putem njegovog osobnog e-maila na [doctorosagiede75@gmail.com] ili whatsapp na +2349014523836 hvala Bogu da blagoslovi one kojima treba vremena da pročitaju ovo svjedočenje i sretno

    OdgovoriIzbriši
  2. Tako sam uzbuđena jer mi je razbijeni brak vraćen i suprug se vratio nakon što je mene i naše dvoje djece ostavio zbog druge žene. Nakon 8 godina braka, ja i suprug vodili smo jednu ili drugu svađu dok me napokon nije napustio i preselio u Kaliforniju kako bih bio s drugom ženom. Osjećao sam da je moj život završen i moja djeca su mislila da više nikada neće vidjeti oca. pokušala sam biti snažna samo za djecu, ali nisam mogla kontrolirati bolove koji me muče, srce mi je bilo ispunjeno tugama i bolovima, jer sam zaista bila zaljubljena u svog muža. Svaki dan i noć mislim na njega i uvijek bih volio da mi se vrati, stvarno sam se uznemirio i trebala mi je pomoć, pa sam potražio pomoć na mreži i naišao sam na web stranicu koja je sugerirala da Dr.Wealthy može pomoći da se bivši vrati brzo. Dakle, osjećao sam da bih ga trebao pokušati. Kontaktirao sam ga i on mi je rekao što da radim, a ja sam to učinio, tada je za mene učinio (Ljubavna čarolija). 28 sati kasnije, suprug me stvarno zvao i rekao mi da mi toliko nedostaju ja i djeca, Tako nevjerojatno !! Tako se vratio istog dana, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se zbog svoje pogreške i zbog boli koju je nanio meni i djeci. Tada je od tog dana naš Brak sada bio jači nego prije, Sve zahvaljujući Dr.Wealthyju. on je tako moćan i odlučio sam podijeliti svoju priču na internetu da će Dr.Wealthy pravi i moćni čarobnjak za čaroliju za koga ću se uvijek moliti dugo živjeti kako bi pomogao svojoj djeci u vrijeme nevolje, ako ste ovdje i trebate svoj Ex nazad ili se vaš muž preselio kod druge žene, nemojte više plakati, obratite se sada ovom moćnom čarobnjaku. Evo njegovog kontakta: Pošaljite mu e-poštu na: Račun: wealthylovespell@gmail.com, možete ga i nazvati ili dodati na Whats-app: + 2348105150446, HVALA Dr.Wealthy

    OdgovoriIzbriši
  3. Moje ime je Lucija marko iz hrvatske i suprug i ja smo u braku oko 6 godina. Bili smo u sretnom braku s dvoje djece, dječaka i djevojčicu. Prije 3 mjeseca počeo sam primjećivati ​​neko neobično ponašanje od njega i nekoliko tjedana kasnije saznao sam da se moj suprug viđa s nekim drugim. Kasno je počeo dolaziti kući, više se nije brinuo ni za mene ni za djecu, ponekad izađe i ne dođe kući oko 2-3 dana. Učinio sam sve što sam mogao da riješim ovaj problem, ali bez uspjeha. Postala sam jako zabrinuta i trebala mi je pomoć. Pregledavajući Internet jednog dana, naišao sam na web mjesto na kojem je dr. Alaba mogao pomoći u rješavanju bračnih problema, obnavljanju narušenih veza i tako dalje. Pa sam osjetio da bih trebao pokušati. Kontaktirala sam ga i rekla mu svoje probleme, a on mi je rekao što da radim i ja sam to učinio, a on je za mene učinio čaroliju 48 sati kasnije. Sindikat je postao prekrasan i sretniji. Budući da je Dr. alaba najbolji mrežni bacač čarolija koji je moćan i originalan. Ako imate bilo kakvih problema, kontaktirajte ga i garantiram da će vam pomoći.
    Njegov kontakt: dralaba3000@gmail.com Također ga možete WhatsApp dobiti na +2349071995123.

    OdgovoriIzbriši