četvrtak, 13. srpnja 2017.

KAKO SE NOSITI SA PROMJENAMA TE O MOM POJMU 'EMOTIVNE PALETE' NEŠTO VIŠE (kao nečem poznatom a to je raspon emocija)

(Odlomak iz nove knjige 'Putem Sunca')
'Promjene kod čovjeka izazivaju čak i kad su od njega samoga svjesno uzrokovane, osjećaje koje sa sobom donosi NEIZVJESNOST. I cijelu paletu osjećaja, osjeti i osoba koja je sama poželjela i krenula u neku promjenu kao i ona koju su promjene na neki način zatekle. Ali s razlikom u naglasku na neki pojedinačni osjećaj ili još bitnije, s naglaskom na stranu polariteta jedne te iste palete. S jedne strane su reći ću to tako da biste si lakše dočarali, pozitivna osjećanja u svom svom dijapazonu, do prelaska na drugu stranu, do drugih ne baš tako ugodnih osjećanja. I svaki čovjek općenito u svom jednom danu, prođe preko te iste emotivne palete samo što neke nijanse jače doživi a neke tek ovlaš dotakne ili čak i ne, bar ne osviješteno.

Znamo da je podsvijest čudo.Ovisno o tome kakva ste osoba, u kakvoj ste trenutačnoj životnoj situaciji, ovisit će i Vaše proživljavanje nečega i ‘bivanje’ na nekom za Vas uobičajenom rasponu te iste emotivne palete.

I sukladno tome ćete i reagirati i na promjene, stavljajući naglasak na temu koju sad obrađujemo. Dobra stvar, čak i ako ste nezadovoljni svojim načinom reagiranja unutar sebe i prema vani, je da to možete mijenjati i SAMI BAŽDARITI SVOJU EMOTIVNU PALETU odnosno, SVOJ RASPON BIVANJA NA ISTOJ TE INTENZITET ISTIH!'Ljubite se i volite jer Ljubav je bit života!
Sve Vas ljubi Vaša Brigita!

Nema komentara:

Objavi komentar